17.06.2015

Da var det søren  meg gått 11 dager siden jeg sist skrev noe her inne! Det er VELDIG hyggelig at dere spør om jeg ikke skal blogge igjen snart - koselig at dere liker å titte innom her! 

Dagene bokstavelig talt flyr avsted, og det er så mye som skjer hver eneste dag. Tiden før sommerferien er fyllt med avslutninger både her og der, bursdager og andre eventer, som gjør at det er få dager igjen å "slappe" av og hente seg inn igjen på. Jeg elsker jo at det skjer så mye, men jeg liker ikke at det blir lite tid til å treffe mine skjønne venninner og resten av familien jeg ikke ser så ofte. I sommer skal jeg i hvert fall bruke tiden godt - forhåpentligvis blir det MYE bedre vær snart, slik at det går ann å finne på masse hyggelige ting ute. Jeg går med dunjakke enda noen av dagene - det er faktisk helt krise når vi er kommet til 17 juni. 

Neste helg har jeg bursdag, og skal feire mitt siste år i 20-årene. Jeg feiret forrige helg med mange av mine fantastiske venner, og det var SÅ gøy! Hadde det så morsomt hele kvelden, med en god miks av fine mennesker! Lars klarte til slutt å lure noen av oss med på byen - og det angrer jeg ikke på! Det er flere år siden jeg har hatt det SÅ gøy på byn - føler alltid at det blir så skuff i forhold alle de gøye vorspielene og festene, men denne gangen skuffet det ikke - tvert i mot! #Glede

Ellers har lille bollen min innviet sommeren med å lime sine første kutt. Atter en gang fikk jeg en tlf som jeg hater - Didrik hadde falt og slått seg i barnehagen. Løp omtrent ut døren for å hente han, ringte til Live Sofie sin skjønne mamma som jobber på legekontoret, og fikk komme bort der med en gang. Endte med at han måtte lime igjen begge kuttene, og går nå med samme gassplaster over øyet som Eirin gjorde på samme tid i fjor. #vimsebarn Han er superstolt over det da, og veldig flink til å ikke plukke på det! :) 

Et lite bildedryss fra de siste dagene, før jeg tar meg litt sammen og tar meg tid til bloggen min igjen:#sommer #regn #ulykkesfugl #godevenner #bursdag #kjærlighet #lfamile #barn

Én kommentar

Michelle

17.06.2015 kl.12:33

FOR noen vakre barn du har!

Skriv en ny kommentar

hits