06.06.2015

I går var vi som agenter så heldig å få bli med på skipsvisning ombord på MSC sin Splendida. Den var for første gang i Bergen, og da måtte vi selvfølgelig ta oss en tur. 

Jeg har aldri reist med cruise, men jeg har vært på skipsvisning tidligere, og jeg må si at det frister mer og mer med en cruiseferie. Da jeg foreslo det til Lars i går, og sa jeg hadde blitt så fristet, så var det første han sa: Ja, når vi blir 60 år som resten av de som reiser på "sånne" turer. Man reiser jo ikke med barn på cruise!

Det er nok dessverre altfor mange som har det samme inntrykket som Lars har, at det kun er pensjonister som reiser på cruise, og at det overhodet ikke er noe bra form for ferie om man reiser med barn. Etter å ha jobbet i med dette i snart tre år, så vet jeg bedre, og kan heldigvis med hånden på hjertet si at man absolutt bør og kan reise på cruise med barn. Overnervøs som jeg er, hadde jeg sikkert vært livredd hele ferien for at Eirin eller Didrik skulle falle over bord. Eirin kan jo prestere å falle når hun står helt i ro (!) og Didrik er ikke redd for noenting, så han er jo livsfarlig å ha med rundt omkring. MEN - jeg er overbevist om at det hadde gått fint uansett. Det er så tilrettelagt på hele skipet, det er så nydelig innredet, og det er et fantastisk hyggelig personale ombord. 

Splendida var så gjennomført og så vakker - tenk å snakke slik om en båt! Jeg måpte store deler av omvisningen, og sa sikkert "ååå herregud så flott" tusen ganger. Ekte swarovskikrystaller i trappetrinnene, duse deilige farger i alle rom, nydelig mat i restaurantene (ja - fikk spiste en svææært god tre-retters i i løpet av omvisningen) og fantastiske bassengområder på soldekkene gjør hele skipet til en drøm. 

Vi lærte masse nytt om selskapet MSC, om de forskjellige skipene, fremtidsplaner, og selvølgelig mest om skipet vi var på - Splendida. Jeg kan love deg at det er IKKE lenge til jeg skal ha meg en ferie på cruise!

 #cruise #msc #reiseliv #ticket #ferie #drømmeferie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits