30.05.2015

Jeg kan ikke få sagt det nok, jeg er så fantastisk glad i barnehagen til mine små skjønninger. Denne uken har de nok en gang, vist hvor fantastiske ansatte de har, hvor flinke de er med barna våre, og ikke minst hvor utrolig trygt og gøy barna har det i barnehagen. 

På onsdag var det tid for konsert med 2009 og 2010 barna - hvor det var invitert foreldre, søsken og besteforeldre. Billettpengene, og pengene for salget av pølser og kake, gikk til SOS-Barnebyer, nærmere bestemt en barnehage som Espira finansierer i Zimbabwe. I fjor hadde de også konsert for samme formål, og i samarbeid med Stig Van Eijk har begge konsertene vært helt utrolige. 

Jeg trodde aldri at  noen kunne få en så stor gjeng med barn til å synge så fint sammen, stå i ro, smile og i tillegg ha det kjempegøy! Jeg var selvfølgelig ekstra stolt av min egen solstråle, som kunne alle tekstene og sang for full hals gjennom hele konserten. Alle var kjempeflinke, og det var en fryd å få delta. Nå gleder jeg meg til neste konsert, som ikke blir før om noen år og Didrik er stor nok til å være med i koret! ♥

Natt til i dag har Eirin vært på overnatting i barnehagen, sammen med de andre førskolebarna og selvfølgelig noen ansatte. Årets avslutning før de alle blir spredd på forskjellige skoler til høsten. Vi ble invitert på familiefrokost i barnehagen i dag, og tok med oss Maia. Det ble Eirin kjempeglad for, hun ser sånn opp til tanten (!) sin! Hun passet på Didrik når han løp rundt som en propell, men måtte innrømme at hun ble litt sliiten til slutt. Det forstår jeg godt! Nå har vi slappet av litt alle sammen (vært opp siden 5:30 i dag!) før vi tar fatt på dagens gjøremål. 

I kveld skal jeg i bursdag til min fine Monica - det blir GØØY! Hun har lovet tapas og velkomstdrink, så jeg gleder meg stort ;)

Mitt solskinnsbarn etter konserten! Didrik og Mille fant plasser på første rad og er klar for konsert. 

Klar for overnatting i barnehagen!Lars har kledd på Didrik - finn to feil!


Didrik og Tante Maia leker i barnehagen.Eirin med sin skjønne og gode venninne Live Sofie.Slækk gjeng på sofaen, Maia og Eirin med nugatti på skje! ♥Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits