22.05.2015

For det første, så har denne uken her gått så innmari fort. Jeg var helt sikker på at det var onsdag i dag - det sier jo litt. I går skulle jeg også skrive litt her om hvordan jeg opplevde Eirin første SKOLEDAG, men plutselig var dagen over og det ble utsatt i dag. Overskriften Stopp tiden, betyr derfor mye i dette innlegget, men i hovedsak - NÅR BLE MIN LILLE BABYJENTE EN SKOLEJENTE???

Jeg tror jeg var mer spent enn Eirin i går, før hun skulle på førskoledag på Aurdalslia skole. Hun visste jo ikke helt hva hun gikk til, og heller ikke hvor "stort" det er å få  møte klassen og læreren sin for første gang. Hun var mest opptatt av om hun kom i klasse A,B eller C, og på om hun kom til å treffe på Maia eller Mathias i løpet av dagen på skolen. 

Da vi kom på skoleplassen, stod årets førsteklassinger der og sang mange fine sanger for oss. Der var jo da selvfølgelig Mathias, stor stas for min lille stjerne å bli sunget velkommen til skolen av onkelen (!) sin ♥

Etter en flott konsert, holdt rektor en liten tale før klassene og eleven ble delt opp og ropt opp. Eirin ble ropt opp sammen med en superfin gjeng, og skal gå i klasse 1B fra høsten av. ♥ Hun var sååå flink og så utrolig stolt når hun gikk alene bort til rektor,  tok han fint i hånden og gikk opp på scenen. Da hele klassen var ropt opp, gikk hun sammen med klassen til klasserommet de skal ha, og var sammen med de der mens vi foreldre hadde foreldremøte med ledelsen på skolen. 

Det var en veldig, veldig fin dag, og Eirin gleder seg kjempemasse til å begynne på ordentlig i august. Jeg derimot, gruer meg litt. Vet ikke hvorfor, eller om det er helt normalt, men det blir en helt ny epoke i livet, og det trygge gode livet i barnehagen er over. Hun har vært så heldig å gå i verdens beste barnehage - kan ikke skryte nok av den barnehagen - og jeg er så takknemlig for alt de har gjort og gjør for barna våre der. Plutselig er lille babyen min kjempestor og skal bli en selvstendig skolejente - plutselig er hun konfirmant? Jeg må innrømme at jeg er livredd for at hun blir så stor, så altfor fort ♥ #stopptiden #mammasprinsesseforalltid
Én kommentar

Karoline Stensrud

22.05.2015 kl.22:16

åå, så søt! Ja, tiden går altfor fort! Begynner å merke det jeg og.. :)

Skriv en ny kommentar

hits